Julkonsertsöverdos

Efter att ha suttit 7,5 timmar i kyrkbänken i Johanneskyrkan den senaste veckan kan jag berätta att det finns betydligt bekvämare ställen att sitta på. Nästa år tror jag att det blir bara YL:s konsert på julkonsertslistan eftersom den var helt klart mest stämningsfull.

Camilla Berghäll

Om Camilla Berghäll

Ung och fräsch och nästan 30. Jobbar till vardags som översättare och har ganska bra koll på det där med språk och språkriktighet. Precis därför är det ganska skoj att strunta i språkregler ibland, bara för att man inte får och för att jag kan. Jag avskyr vinter av hela mitt hjärta men gillar granna färger, att springa, sjunga och att skratta. Man kan skratta sig lycklig, som en vän så finurligt uttryckte det.
Det här inlägget postades i Huvudstadsregionen, Kultur och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarpolicy