21 097 meter


Det här med att springa är tydligen en hel vetenskap i sig. Inte nog med att ladda upp med att dricka tillräckligt med vatten och äta ordentligt, för att vara en riktig löpare ska man också dricka sportdrycker och inmundiga annat energirikt i gelform medan man springer. Jag stiftade bekantskap med en sportdryck igår i samband med att jag hämtade mitt nummer till Helsinki City Run och tur var det, för så ruskigt som det smakade tänker jag låta bli att chockbehandla mina smaklökar med den sörjan under loppet idag. Jag kör med hederligt vanligt vatten.

Dessutom blir man överöst med en massa krimskrams och en lite obekväm t-shirt som tydligen hör till. För att inte tala om att man ska komma ihåg att LE mot kameran som det uppmanas i flyern som kom med nummerlappen. Måste med andra ord komma ihåg att se snygg ut. Jag har å andra sidan med mig en personlig fotograf som förutsatt att han lyckas få syn på mig bland alla 13 000 andra löpare kanske kan knäppa en snygg bild. För det är ju trots allt det viktigaste här, att se snygg ut på bild, inte sant?

Min målsättning är att inte vara den som kommer sist i mål. Kanske vi ses i svängarna?

Camilla Berghäll

Om Camilla Berghäll

Ung och fräsch och nästan 30. Jobbar till vardags som översättare och har ganska bra koll på det där med språk och språkriktighet. Precis därför är det ganska skoj att strunta i språkregler ibland, bara för att man inte får och för att jag kan. Jag avskyr vinter av hela mitt hjärta men gillar granna färger, att springa, sjunga och att skratta. Man kan skratta sig lycklig, som en vän så finurligt uttryckte det.
Det här inlägget postades i Huvudstadsregionen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till 21 097 meter

  1. stina skriver:

    Heja Camsan! Hur blev den leende bilden?

  2. Camilla Berghäll Camilla Berghäll skriver:

    Hej Stina! Hoppsan så sen jag är med att svara, ursäkta! Här kan man se lite bilder från min prestation, jag hade nog mest en trötthetsrynka i pannan :). Men jag sprang ända tills jag kom i mål och var inte ens närapå sist! http://niklasgerkman.ratata.fi/post/270345/#post_start

Kommentarpolicy